Oostende

Natacha Waldmann

Vlaams Parlement
4
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Als zorgdirecteur in een jeugdinstelling heb ik me jarenlang ingezet om de meest kwetsbare jongeren terug aansluiting te laten vinden in de samenleving. Ondertussen schrijf ik als schepen van Welzijn, Zorg en Onderwijs in Oostende ook mee aan een breder verhaal voor de inwoners van mijn stad. Als het op gelijke kansen aankomt, is er geen zijlijn.

Sterke zorg, scholen waar jongeren zich thuis voelen maar ook betaalbaar en gezond wonen, kansen krijgen op de arbeidsmarkt … Ik geloof echt dat dit het verschil kan maken. We kunnen onze maatschappij versterken en er zo voor zorgen dat iedereen een plek heeft.

'Als het op gelijke kansen aankomt, is er geen zijlijn. Een warm en sociaal Vlaanderen is geen droom, maar een keuze'

Heel wat uitdagingen liggen voor ons, we kunnen het verschil maken na 26 mei. Het is tijd voor een ommekeer. Onze groene oplossingen werken, nu is het moment om je stem te laten horen.

Een warm en sociaal Vlaanderen is geen droom, maar een keuze. Kies samen met mij voor een menselijke, eerlijke en gezonde toekomst, kies Groen.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE