Baal

Petra Vreys

Opvolger Kamer
Opvolger
3
Kamer
‹ Terug naar overzicht

Al meer dan tien jaar ben ik bezig met politiek. Van vrijwilliger naar gemeenteraadslid naar schepen. Als echtgenote, moeder van drie en dochter van voelt het als mijn taak om de wereld te verbeteren vanuit een soort verontwaardiging en verantwoordelijkheidsgevoel. Het goede voorbeeld zijn zonder belerend en belemmerend te zijn. Tegelijkertijd lig ik wakker van fijn stof, onveilige fietspaden, te veel burn-out's en van het feit dat we misschien de laatste generatie zijn die er nog echt iets kunnen aan doen. Ik wil niet sterven met het idee dat ik er zelf niets aan gedaan heb.

'Een vrouwelijke aanpak met meer empathie, buikgevoel en gezond verstand'

Binnen alle beleidsdomeinen is Groen nodig. Geen welzijn zonder zorg, geen verkoeling zonder bomen en geen beslissingen zonder politici. Diegenen die de durf hebben om de beslissingen te maken die nodig zijn voor de omslag maar tegelijkertijd de moed tonen om positieve alternatieven voor te leggen. Een vrouwelijke aanpak met meer empathie, buikgevoel en gezond verstand.

Je voelt het aan alles, er hangt verandering in de lucht, daarom vraag ik uw stem. Het is hoog tijd om aan de slag te gaan, er is immers geen planeet B.

Voor een wereld die we willen doorgeven. Want we delen meer dan we denken.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE