Patrick is een echte buitenmens. Opgegroeid tussen de landbouwvelden rond Sint-Truiden, belandde hij in Mechelen met zijn grote liefde Fanny. Ze zijn er met hun drie kinderen en bordercollie nooit meer weggegaan. Vanuit de Dijlestad verandert Patrick nog elke dag de wereld. Opstaan en elke dag werken aan een mooier en groener Mechelen is zijn leuze! Eerst als vrijwilliger bij tal van middenveldorganisaties, later ook als gemeenteraadslid en sinds 2019 als schepen. 

Patrick werkte eerder als adviseur-generaal bij de RSZ-inspectie en is gedreven door zijn idealisme. De ongelijkheid in de wereld en de zorg voor de meest kwetsbaren en voor onze planeet en biodiversiteit is  steeds de motor van zijn engagement.

In Mechelen toont Patrick hoe de klimaatuitdagingen aanpakken hand in hand gaan met het bouwen aan een aangenamere en mooiere stad. Versteende pleinen worden levendige tuinwijken, verloren warmte wordt hergebruikt voor schone en goedkopere energie van huizen en ons erfgoed. 

Op 9 juni is Patrick 16e opvolger voor het Vlaams Parlement. Met zijn kandidatuur wil hij in de eerste plaats collega-schepen Gabriella De Francesco, de nummer drie op de Vlaamse lijst, een duw in de rug geven.

"Samen met Gabriella De Francesco, onze nummer drie op de lijst, weten we dat positieve verandering mogelijk is dankzij daadkracht en samenwerking"

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?