Seppe groeide op in Belsele, op de rand van Sint-Niklaas. Na een theatertechniek-stage in 2020 die noodgedwongen stil werd gelegd door de pandemie, kwam hij terecht in een sector waar amper werk te vinden was. Combineer dat met het ondankbare cultuurbeleid van de Vlaamse regering en je krijgt een sector die langzaam leeg bloedt. Dat moet en kan anders. 

Cultuur zorgt voor wederzijds begrip, en verdient daardoor doordachte en doortastende ondersteuning. Geen symbolische bestedingen, maar een beleid dat toekomst biedt voor zowel gevestigde waarden als jonge starters. 

Cultuur zorgt voor wederzijds begrip, en verdient daardoor doordachte en doortastende ondersteuning. 

We verbreden onze beleidsmatige kijk op de wereld, ver voorbij de artificiële Vlaamse identiteit die tot nu voorop werd gesteld. Cultuur laat zich niet beperken tot landsgrenzen; diversiteit in aanpak en visie leidt tot nieuwe boeiende evoluties die wij omarmen. 

Cultuur, kunst … Dat is een reflectie van ons leven, onze samenleving, ons zijn. Het troost, maakt gelukkig, confronteert.

Daarom wil Seppe een inclusief, doordacht beleid dat kansen creëert voor iedereen. Want cultuur, dat gaat over ons allemaal. 

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?