Een gedreven gemeenteraadslid, gepassioneerde leerkracht én oud-scoutsleider? Voilà, hier is hij dan: Stijn De Munck, 53 jaar en klaar om de sprong te maken naar de Vlaamse kieslijst.  

Stijn, al 9 jaar een gedreven gemeenteraadslid in Beveren, staat bekend als een  doorzetter wanneer het op dossiers aankomt. Thema’s zoals onderwijs, jongerenwelzijn en (speel)natuur liggen hem nauw aan het hart. Zijn expertise en research-skills komen goed van pas om bovenlokaal de handen uit de mouwen te steken. 

In zijn vrije tijd is hij bushcraft-instructeur, organiseert hij straatfeesten, gaat hij op winterhikes met vrienden en is hij vaak te vinden bij muziekoptredens en toneelvoorstellingen. Hij weet van aanpakken, maar weet ook dat vrije tijd cruciaal is om het hoofd leeg te maken en te genieten.  

Met een achtergrond als oud-scoutsleider en leerkracht in het bijzonder onderwijs, ligt Stijns hart bij het welzijn van kinderen en jongeren. Stijn ziet de noodzaak van onderwijs op maat met zicht op werk. Hij begrijpt het belang van groene speelvelden, bossen om in te ravotten en veilige fietspaden naar scholen. Hij wil een klankbord zijn voor onze kinderen en jongeren 

Stijn wil een leefomgeving creëren die voldoen aan de behoeften van huidige en toekomstige generaties.

Gezondheid en verbinding zijn kernwaarden. Ik wil dat beide generaties gehoord worden

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?