Denk jij dat de toekomst eerlijker en groener kan?

Andy ook! Hij is ervan overtuigd dat we met daadkracht en samenwerking kunnen zorgen dat iedereen mee kan, hoe groot de uitdagingen ook zijn.

Eerlijke kansen beginnen in het onderwijs
Als leerkracht zag Andy jaar na jaar hoe onderwijs dé motor tegen ongelijkheid kan zijn. Dankzij al het onderwijspersoneel dat elke dag het beste van zichzelf geeft, en dat in moeilijke omstandigheden. Want als puntje bij paaltje komt, laat onze minister van Onderwijs hen én kinderen in armoede telkens opnieuw in de steek. Dat is niet eerlijk. Daarom wil Andy strijden voor eerlijke kansen voor elke leerling.

Aandacht voor de regio's
In 2019 werd Andy de eerste groene schepen in Denderleeuw. Een gemeente met de uitdagingen van een stad, maar niet met die middelen. Een eerlijke verdeling van de middelen is noodzakelijk, zodat deze regio (maar ook anderen) hun uitdagingen de baas kunnen.

Goed onderwijs en een lokaal bestuur dat haar uitdagingen de baas kan. Zo zorg je ervoor dat niemand uit de boot valt. En daar gaat Andy voluit voor. Want enkel als iedereen mee kan, komen we samen verder. Enkel als we samenwerken, durven én doen. Enkel met Groen

Investeren in mensen, dat is de meest logische keuze.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?