Arno werd lid van Groen, omdat hij niet langer aan de zijlijn wilde blijven staan. Hij wil zelf dingen veranderen. Nu staat Arno middenin de actie en duwt hij vol goesting mee de verandering in de goede richting.

Kwam je hem nog niet tegen? Dan zal dat waarschijnlijk nog komen, want Arno babbelt graag met mensen op straat te over wat ze goed vinden en hoe het beter kan.

"In 2029 spring ik in een proper kanaal aan Sainctelette."

Samen slimmer

We zijn slimmer en krachtiger als we samenwerken, daar is Arno rotsvast van overtuigd. Hij voelt zich dan ook goed bij Groen, een partij die staat voor basisdemocratie, waar ieders vrijheid bijdraagt aan het welbevinden van ons allemaal. Waar we alle stemmen aan bod willen laten komen.

Eerlijke (her)verdeling

Arno wil werk maken van een eerlijke (her)verdeling van onze openbare ruimte. Van gezonde buurten, met meer natuur, meer plaats om veilig te fietsen, meer plaats om te spelen, om buiten te zwemmen en om elkaar te ontmoeten.

Wat verwacht jij?

Wat verwacht jij van de politiek? In welke richting wil jij Brussel sturen? Neem gerust contact op met Arno om je visie te geven en aan te geven waar volgens jou de prioriteiten moeten liggen.

Ik spring in het kanaal

Beginnen doen we meteen met een verkiezingsbelofte. Als ik in het parlement terecht kom, maak ik werk van het kanaal aan Sainctelette. Het water moet proper zijn tegen het einde van mijn mandaat in 2029. Op dat moment zal ik dan ook in het kanaal springen.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen? Video
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen? Video
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen? Video