Als kind van migratie, weet Asher al van jongs af aan dat het niet goed gaat met onze planeet. Én dat het beter kan. Nu engageert hij zich in de politiek, om er mee voor te zorgen dat het ook beter wórdt.

Hij wil mee zorgen voor eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt. Want niet iedereen krijgt eerlijke kansen in onze samenleving. En terwijl de Vlaamse regering het klimaatprobleem blijft negeren, onderneemt Brussel wél actie. Voor goed, betaalbaar openbaar vervoer. Voor veilige straten voor onze kinderen. Voor eerlijke kansen voor iedereen.

"Goed bestuur weerspiegelt ook de maatschappelijke realiteit en daarvoor is representatie broodnodig."

Brussel is een stad van kansen. Haar superdiversiteit is een superkracht, daar is Asher van overtuigd. En die superkracht kan alleen schitteren als de politiek de samenleving weerspiegelt.

Daarom wil hij Brussel meenemen naar het Vlaams parlement. Om een stem te zijn voor wie we nu niet horen en om ervoor te zorgen dat het gewoon normaal wordt dat alle stemmen aan het woord komen. Om onze samenleving te blijven veranderen, samen en voor iedereen.

Asher vecht al lang voor klimaatrechtvaardigheid en mensenrechten bij verschillende verenigingen. Zijn interesse in politiek groeide bij Jong Groen. Daar was hij internationaal secretaris en is hij vandaag covoorzitter van Jong Groen Brussel. Nu wil hij zijn ervaring en expertise meenemen naar het Vlaams parlement. Asher wil voor jou opkomen. Steun jij hem?

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen? Video
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen? Video
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen? Video