Bram loopt elke dag een rondje door het Ter Kamerenbos en eet zijn frieten het liefst op het Flageyplein. Zijn humor en gefluit zijn zijn handelsmerk.

Mensenrechten en cultuur

In zijn rechtenopleiding specialiseerde hij in staatsrecht en mensenrechten en in zijn managementopleiding was hij de linkse eend in een rechtse bijt. Bram begon zijn loopbaan bij een internationale transportspeler, voor hij aan de slag ging in de culturele sector, waar hij ook jarenlang vrijwillig actief was. Vandaag is hij aan de slag in het Brussels Parlement.

Hij is een dossiervreter en weet van aanpakken. Zijn hart gaat sneller slaan van cultuur én institutionele vraagstukken. Hij strijdt voor een land waar mensenrechten gerespecteerd worden.

De Brusselse stem in Vlaanderen

Bram wil de Brusselse stem vertolken in het Vlaams Parlement.

"Voor een Vlaanderen dat samenwerkt met Brussel, voor cultuur, zorg en klimaat."

2024 wordt beslissend

Een betere toekomst komt niet vanzelf. In Brussel én in Vlaanderen is veel mogelijk, zolang we de moed opbrengen te strijden voor verandering. Bram wil strijden voor eerlijk klimaatbeleid. Voor een samenleving die solidair is met elkaar, én met de toekomst. Voor een Brussel waar iedereen zich vrij voelt om te zijn wie die is. Voor een Brussel van ons allemaal. Dat is Bram zijn strijd voor Brussel, voor Vlaanderen, voor jou. Enkel met jouw stem kan hij die strijd ook in het parlement voeren.

 

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen? Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen? Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen? Wat wil Groen?