We foeteren wel eens op de maatschappij. Soms terecht, soms onterecht. Maar wij zijn de maatschappij. Als burgers hebben wij de sleutel in handen om de aarde te beschermen, voor elkaar te zorgen en de wereld te veranderen. De planeet, onze medemens en de democratie hebben ons nodig. Om welvaart en geluk te creëren. 

Wij hebben de macht in handen om andere volksvertegenwoordigers te kiezen.

Barbara wil jullie stem zijn. Haar ruime ervaring als productieleider in de kunstensector, horecaondernemer en coördinator vluchtelingenopvang komt goed van pas. Bovendien werd ze de afgelopen jaren als parlementair medewerker in het Vlaams Parlement en gemeenteraadslid in Mechelen ondergedompeld in de politieke wereld. Ze heeft de smaak te pakken! 
Barbara wil jouw stem te vertolken in het parlement én wil samen met het fameuze team van Groen ijveren voor meer rechtvaardigheid, werken aan goede publieke dienstverlening en zorgen voor een bruisende cultuursector.

Maar bovenal wil ze meebouwen aan een samenleving waar respectvol omgaan met natuur, dier en mens centraal staat. Want alles is verbonden met elkaar.

Barbara wil jouw stem zijn in de Kamer, mag ze jouw stem zijn?

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?