Eerlijke kansen bieden aan nieuwkomers via een warm onthaal en begeleiding op maat: als trotse Lierenaar en Belg met Syrische roots heeft Bashar – net als zijn echtgenote en hun beide dochters die vandaag met succes studeren aan de UA – ervaren hoe belangrijk dit is om snel en volwaardig te kunnen integreren in onze samenleving. Als vrijwilliger bij vzw Mondiale Werken Regio Lier zet hij zich daarom met hart en ziel in voor mensen en gezinnen die op de vlucht sloegen voor oorlog en vervolging.

"Eerlijke kansen bieden aan nieuwkomers"

Als apotheker in een cultureel erg diverse wijk in Antwerpen ligt ook goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor iedereen Bashar na aan het hart. Dichtbij de mensen – van welke afkomst ook – en actief luisterend naar hun noden: ook dat is Bashar ten voeten uit. Een passie die hij deelt met zijn echtgenote, die verpleegster is in het ziekenhuis in Lier.

Maar ook onze democratie zelf staat bij deze verkiezingen op het spel. Als overtuigde democraat zegt Bashar – samen met Groen – ‘neen’ tegen rechts-extremisme. Onze samenleving heeft meer dan ooit tevoren nood aan verbinding en solidariteit. Aan warme en onvermoeibare bruggenbouwers als Bashar ook. Hij is jouw steun daarom dubbel en dik waard.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?