Een van Jitse zijn kleine gelukjes is ruimte in de steden die teruggegeven wordt aan mensen en natuur. Straten worden speelstraten, een spoorwegberm wordt natuur, parkeerplaatsen worden een park. De ruimte die er is, wordt zo ruimte voor ons allemaal. 

Op zijn fiets doorkruist Jitse Mortsel en het land. Wanneer hij daarbij zulke transformaties ziet, staat er de rest van de rit gegarandeerd een brede glimlach op zijn gezicht. 

Als raadslid in Mortsel en kabinetsmedewerker in Leuven zet hij zich hier kei hard voor in. Iedereen heeft recht op een groene en leefbare omgeving. Als de kinderen er kunnen spelen, ouderen zich kunnen verplaatsen en de vogeltjes fluiten gaan we de goede kant op met onze steden en gemeenten.

Er zijn nog veel plekken die zo'n transformatie kunnen gebruiken, er is dus nog veel potentieel voor brede glimlachen. Bij Jitse, maar vooral bij iedereen die er van kan genieten. Verzilver jij mee dat potentieel?

Als de kinderen er kunnen spelen, ouderen zich kunnen verplaatsen en de vogeltjes fluiten gaan we de goede kant op met onze steden en gemeenten

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?