Jordy startte zijn politieke weg bij Jong Groen. Jongeren een stem geven was als covoorzitter zijn belangrijkste drijfveer en dat is daarna een doel op zich gebleven.

Jongeren zijn de toekomst, ook in Europa. Vandaag bepalen zij meer dan ooit de weg. Meer dan 1 miljoen jongeren gaan voor het eerst stemmen en door stemrecht 16 zijn het er voor de Europese verkiezingen nog meer. Hen een stem geven in het debat is essentieel.

Als Groen gaan we voor een klimaatneutraal Europa dat inclusief en sociaal is en iedereen meeneemt. De stem van de klimaatjongeren naar het parlement duwen is daardoor zijn tweede doelstelling en dat kan enkel met Groen.

Iedereen meenemen, is ook mensen een veilige thuis geven en Europa kan dat zijn door in te zetten op een eerlijk migratiebeleid dat mensenrechten respecteert in plaats van behandeld als een vodje papier.

Als zaakvoerder van een reisbedrijf vind ik tot slot dat er een Europees treinnetwerk nodig is, zodat reizen toegankelijker wordt en goed voor het klimaat. Reizen met de trein door Europa blijft vandaag te complex en te duur. Dat moet anders.

Er is Europees treinnetwerk nodig is, zodat reizen toegankelijker wordt en goed voor het klimaat.

Klinkt dat als een Europa waar jij deel van wil zijn? Stem dan op 9 juni op Groen.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?