Onrechtvaardigheid. Daar kon Kee als kind al niet tegen en dat is niet veranderd. Als een van haar chiromeisjes geen mooi nieuw uniform kon betalen, als hatelijke opmerkingen over mensen van kleur of over queer personen vielen, als het zoveelste nieuwsbericht over oorlog 's morgens op tv passeerde.

Die kleine Kee werd intussen groot en de problemen in de wereld lijken wel meegegroeid. Herken je dat? Dat problemen zo immens lijken dat je je afvraagt of we ze nog kunnen oplossen?

Wel, Kee is zeker dat we dat kunnen. Eerlijke kansen voor iedereen, goede betaalbare zorg en eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt? Dat kan. Mensen hebben de wereld al eerder veranderd, dat kunnen we opnieuw.

"If not me, who? If not now, when? Dat was mijn allereerste tatoeage en dat geloof ik nog steeds. Als we samen in actie komen, kunnen we de wereld veranderen."

Kee gaat als community manager en content creator elke dag het gesprek aan op sociale media, want die gesprekken geven onze democratie kracht en zuurstof. Die gesprekken brengen ons weer dichter bij elkaar en dichter bij oplossingen.

Kee gelooft in Europa als plek waar we elkaar kunnen vinden en waar we onze wereld mooier kunnen maken.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?