Deel jij de toekomstvisie van Loes? Voor een gezondere en eerlijkere samenleving? Een samenleving met ruimte om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en samen te groeien?

Om zo'n samenleving te creëren, is het belangrijk dat we inzetten op sociale cohesie. Daar is Loes van overtuigd. Hoe? Een verbeterd kader voor straathoekwerk bijvoorbeeld. Meer natuur in je buurt en ruimte voor ontmoeting. Betere ondersteuning bij inburgering. Meer middelen voor cultuur. Er zijn zo veel mogelijkheden.

"Inzetten op sociale cohesie is investeren in een samenleving waar iedereen een plek kan krijgen: een samenleving die groener, eerlijker en socialer is."

Loes is jurist en beleidsmedewerker rond inclusie in deelmobiliteit. Ze zet zich in voor de strijd tegen racisme en genderdiscriminatie in verschillende verenigingen. Nu wil Loes haar ervaring en expertise meenemen naar het Vlaams parlement. Ze is vastberaden om onze samenleving eerlijker en gezonder te maken door in te zetten op sociale cohesie. Steun jij haar?

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen? Video
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen? Video
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen? Video