Vind jij gezondheid en sociale bescherming belangrijk? Maya ook. 

Als maatschappelijk werker ziet Maya dagelijks hoe hulp aan mensen met financiële- en gezondheidsmoeilijkheden nodig is. Ook als gemeenteraadslid in Schoten werkt Maya om bakens te verzetten. 13 jaar politiek actief zijn, dat is een passie. 

Nu is zij kandidaat voor de Kamer om zaken ten gronde te laten bewegen. Om mee te ijveren voor een sterke sociale bescherming. Voor meer ‘wel’-zijn en bescherming van onze gezondheid. Want burgers en werknemers lopen nog te veel gezondheidsrisico’s. De structurele organisatie van arbeid moet geen ratrace naar een burnout zijn. Mentaal welzijn is essentieel voor een gezonde samenleving.De behandeling van gezondheidsproblemen zou nog betaalbaarder moeten zijn. Met Groen is de aanzet gegeven.

Maya wil ook strijden voor hogere minimumpensioenen. Dat er vandaag nog een loonkloof is, dat is onbegrijpelijk. Net als de noodzaak aan veranderingen in het gerechtelijk apparaat. Er zijn nog steeds vele pijnlijke mankementen in justitie. Mensen worden daar terecht boos over. 

Met lef en daadkracht zijn veranderingen mogelijk. Maya rekent op je steun, alvast bedankt voor je stem!

Mentaal welzijn is essentieel voor een gezonde samenleving.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?