Te vaak worden belangrijke beslissingen genomen door mensen die vastzitten in oude gewoonten en politieke spelletjes. Het is tijd voor verandering. 

Als bredeschoolcoördinator begrijp ik wat onze jeugd en ons onderwijssysteem nodig hebben. Alle Brusselse ketjes verdienen eerlijke kansen om hun volledige potentieel te ontwikkelen. Daar wil ik voor strijden in het Brussels parlement.

Het is ook dringend tijd dat we wonen in Brussel weer toegankelijker maken voor jonge mensen. Het is niet eerlijk dat torenhoge prijzen je dwingen te verhuizen uit de stad van je hart.

"Samenwerken is als het leggen van een mozaïek; elke kleine bijdrage draagt bij aan het creëren van iets prachtigs en groots"

Brussel is een prachtige stad, en om haar volledige potentieel te bereiken, is het belangrijk om te luisteren naar de stem van alle burgers. Daarom sta ik hier, om die stem te vertegenwoordigen. Samen kunnen we bouwen aan een inclusief Brussel, dat duurzaam is en dat vooruitgang brengt voor al haar inwoners.

Ik nodig je uit om deel uit te maken van deze beweging. Laten we samenwerken aan een beter Brussel. Stem op mij en samen bouwen we aan de stad waar we zo trots op zijn. Laten we onze stemmen bundelen en Brussel blijven veranderen.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen? Video
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen? Video
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen? Video