Je herkent Tina aan de groene plooifiets waarmee ze heel Brussel doorkruist. Ze komt op voor het welzijn van de Brusselaars. Zo leidde ze de Zuidfoor-stickeractie en zet ze zich in voor groene, toegankelijke buurten.

Bij Tina thuis werden vaak politieke debatten gevoerd. Ze groeide op in Sint-Truiden, waar ze zich inzette voor maatschappelijk relevante thema’s. Ze zette lange tijd haar schouders onder de Chiro en de jeugdraad. Na haar studie sociaal-cultureel werk is ze als nationaal voorzitter actief gebleven bij de Chiro. Ze organiseert er nu nog steeds initiatieven rond mentaal welzijn.

"Als we goed zorgen voor onze jongeren, zorgen we eigenlijk voor ons allemaal. Een sterke start voor hen betekent een goede toekomst voor iedereen."

In Kuregem omarmt Tina het leven. Ze geniet er van de levendige Chaussée de Mons en van de drukte van de Abbatoir en de Zuidmarkt. Ze heeft ook een voorliefde voor Brusselse feestjes en culturele evenementen.

Tina is ook een straffe vrijwilliger. Ze is vertrouwenspersoon bij Jong Groen en covoorzitter van Jong Groen Brussel. Bij De Ambrassade zet ze zich in voor een betere jeugdinfrastructuur en gelijke kansen en inclusie in het jeugdwerk.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen? Video
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen? Video
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen? Video