16 Maart 2024

12.00u -
20.00u

Campagnestartdag 2024

't Bau-Huis , Slachthuisstraat 60 , 9100 Sint-Niklaas

Campagnestartdag 2024

Klaar voor de officiële aftrap van onze campagne? Het wordt een pittig verkiezingsjaar en daarvoor hebben we echte superhelden nodig. Laat je op zaterdag 16 maart helemaal onderdompelen in de campagnesfeer, voel de kracht van onze beweging en ontdek welke rol jij als campagnevrijwilliger kan spelen.

Trek dus je superheldenpak aan en kom op zaterdag 16 maart naar Sint-Niklaas. We stomen je klaar met een aanbod voor zowel ervaren als startende vrijwilligers, voor lokale groepen en nationale ambassadeurs. Maak kennis met de kandidaten, onze campagnetools en ons campagneverhaal.  

Wat staat er op het programma?

👉 Onthaal vanaf 12u. 

👉 Workshops van 13u tot 18u

👉 Inspirerend slotmoment vanaf 18u

👉 Doorlopend: eten en drinken en standenplein

Je zal zien: veel sessies, en natuurlijk ook veel sfeer!

Wat voor sessies kan ik verwachten?

📖 Luister-sessies in de Grote zaal: campagnenarratief, het nationaal en lokaal verkiezingsprogramma, deur-aan-deurstrategie

😎 Doe-sessies in de Social Hoek: deur-aan-deurtraining, reels & tiktok, gesprekstraining op café

🚲 Workshops in de Lokale Hoek: kartels & lokale lijsten, social media voor je groep, campagnewetgeving, vrijwilligers, website

🙋🏼‍♀️ Workshops in de Kandidatenhoek: voor het eerst kandidaat, jezelf verkopen, impactvol communiceren, social media voor kandidaten

🤝🏼 Maak kennis met je provinciaal campagneteam in de Provinciale Hoek

👯‍♂️ Ga langs bij één van onze Netwerken in de Netwerkhoek

🧭 Een bruisend standenplein met helpdesks, campagnetools, en aanspreekpunten voor al je vragen

Een leerrijke dag zonder drempels

🤸🏼‍♀️ Zijn mijn kinderen welkom? Uiteraard! Maak je graag gebruik van onze kinderopvang? Geef dat dan door via dit formulier.

♿ We zorgen ervoor dat iedereen zonder drempels kan deelnemen aan deze startdag. De locatie is rolstoeltoegankelijk. Zit je toch met een vraag rond extra ondersteuning? Contacteer dan gerust [email protected].

🚌 't Bauhuis ligt op 500m van station Sint-Niklaas. Met Groen voorzien we op aanvraag ook bussen vanuit de provincies. Heeft je groep/regio interesse om in te tekenen op busvervoer? Neem dan contact op met [email protected].

🍴 Er is de hele dag eten en drinken voorzien.

👇 Schrijf je dus zeker in!

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.