Lig jij ook wakker van wat er allemaal op ons afkomt? Bij jou in de buurt, in je familie en vriendenkring?

Er kan iedereen iets overkomen, maar niet iedereen kan de zorg betalen. Goede betaalbare zorg voor iedereen, daarvoor zal Liesbeth op de barricaden staan.

Liesbeth werkt nu 23 jaar als verpleegkundige op intensieve zorgen in een fantastisch team, daar is ze oprecht trots op! Niet alleen de zorg voor de patiënten is belangrijk, maar ze wilt ook opkomen voor zorg voor de zorgsector. De hele zorgsector staat zwaar onder druk. Kijken we naar de toenemende agressie tegenover hulpverleners, de uitstroom van hulpverleners, de vele burn-outs, de fysieke en mentale overbelasting,... . De sector de broodnodige zuurstof geven, daar wilt ze haar voor inzetten!

Ze zet haar actief in als groepsverantwoordelijke van het lokaal Voedselteam en zit mee in het bestuur van de lokale natuurpuntafdeling. Korte keten en natuur liggen haar nauw aan het hart en ze is enorm geëngageerd als vrijwilliger.

Liesbeth probeert lokaal stenen te verleggen door te zetelen als gemeenteraadslid in Aalter, laten we nu grenzen verleggen!

Zorg voor de zorg!

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?