24 Augustus 2024

14.00u -
20.30u

Refresh 2024

Asiat Park , Mechelsesteenweg 255 , 1800 Vilvoorde

Refresh 2024

Op ons jaarlijks zomerfestival Refresh trappen we samen de campagne voor de lokale verkiezingen af.

Verwacht je aan een inspirerend inhoudelijk programma met straffe sprekers, vormingen, infostanden en leuke doe-sessies. We zorgen ook voor een breed aanbod aan gezellige en ontspannende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Zon, muziek, sfeer: we zijn er he-le-maal klaar voor. Jij ook?

👇 Vergeet je zeker niet in te schrijven, zo mis je de laatste programma-updates niet.

Wat staat er op het programma?
  • 14u: Deuren open
  • 15u-16u: Inspirerend panelgesprek 'Groenen in Europa' met o.a. Elke Van den Brandt en Sara Matthieu. Over de andere sprekers vertellen we je later meer.
  • 16u30-17u30: Muziekoptreden
  • 17u45-18u00: Speech van covoorzitters Nadia en Jeremie
  • 18u00-20u30: DJ en zomerbar

+ doorlopend van 14u tot 17u45:

  • Voorbereiding lokale campagne met uitgebreide infomarkt en vormingen. Hoe koop of maak je zelf je campagnemateriaal? Leer alles over communicatie, van website tot video's maken, en ontdek onze deur-aan-deurstrategie.
  • Kinderanimatie met springkastelen, straattheater en muurklimmen

Praktische info

🎟️Toegang tot Refresh is gratis

🥙 Er is een bar en bij verschillende foodtrucks kan je vegetarisch en veganistisch eten kopen. Je kan ook je eigen picknick meenemen.

🦽De site is rolstoeltoegankelijk met aangepast sanitair. Er zullen tolken Vlaamse Gebarentaal aanwezig zijn. Heb je andere vragen rond de toegankelijkheid van Refresh of heb je aanpassingen nodig? Laat het ons weten via [email protected] en we bekijken hoe we je kunnen helpen.

👩‍👧‍👧 Er is kinderopvang voor kinderen vanaf drie jaar.

Hoe kom je naar het Asiat Park?

Asiat Park ligt in Vilvoorde en is vlot bereikbaar te voet, met de fiets, of het openbaar vervoer.

Het park telt 5 ingangen, met hoofdingang aan Mechelsesteenweg 255.

🚆 Er stoppen 3 IC-treinen en 2 S-treinen per uur en in beide richtingen in het station van Vilvoorde. Het station van Vilvoorde ligt op 2 km (25 minuten) wandelen van het Asiatpark

🚌 Lijnbussen 280 en 282 brengen je in 10 minuten van het treinstation van Vilvoorde naar halte Vilvoorde Kerkhof, vlak aan de hoofdingang.

🚲 Je mag het park inrijden met de fiets. Fietsenstallingen zijn aanwezig.

🚗 Asiat Park is volledig autovrij. Je parkeert je wagen op de Mechelse Steenweg, in de Cyriel Buyssestraat of de Willem Elsschotstraat. Ook in de Abeelstraat vind je een kleine parking.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.