Landingspagina warmste week
Elk kind verdient een zak vol kansen

Goed zijn voor elkaar, dat betekent eerlijke kansen voor iedereen. Daarom vlamt Groen mee tegen kansarmoede.

Wil jij onze actie voor de Warmste Week steunen? Koop dan een katoenen rugzakje (vol symbolische kansen), ontworpen door Belgisch ontwerpster Leticia Seré. De opbrengst gaat volledig naar de Warmste Week. 

Koop nu je zak

Onze boodschap voor de Warmste Week

Voor Groen heeft elk kind het recht om zorgeloos op te groeien, om te spelen en te leren. Daarom strijden we voor een hervorming van de kinderbijslag en een menswaardig inkomen voor iedereen. We willen dat elk kind toegang heeft tot boeken, cultuur, goed internet, sport en spel, en een gezonde leefomgeving. Ook op school verdient elk kind een eerlijke start. Kinderen mogen de gevolgen van armoede niet meedragen in hun boekentas. Daarom wil Groen een maximumfactuur in het onderwijs en gratis gezonde, warme maaltijdenMet deze voorstellen werken we in het parlement aan eerlijke kansen voor elk kind.

Doe je mee met onze acties?

Wil jij onze actie voor de Warmste Week steunen?  Koop dan een katoenen rugzakje (vol symbolische kansen), of kom naar een van onze acties in jouw buurt. De opbrengst van alle acties gaat volledig naar de Warmste Week. 

Een zak vol kansen
Ik wil een zak!

Koop een zak vol kansen

Warmste Wandeling
Ik stap mee!

Wandel mee naar Hasselt met de Warmste Wandeling

Warm op Zondag
Ik schuif mee aan tafel!

Brunch mee en ga in gesprek over kansarmoede

Warmathons
Ik kom supporteren!

Supporter mee voor Groen op de Warmathons