Groen heeft je nodig

06 Juni 2024

Groen heeft je nodig

'Voor een toekomst mét Groen, is jouw stem nodig. Het is nog niet te laat. Jij kiest en bepaalt de toekomst.'

'De peiling vandaag stelt de zaken op scherp: Groen heeft je nodig', dat is de reactie van Groen-kopstukken Nadia Naji, Jeremie Vaneeckhout en Petra De Sutter op de nieuwe peiling van VTM waar Groen 6,1 procent haalt.

'Kiezers weten heel goed wat belangrijk is en hebben nog drie dagen om te beslissen wat voor samenleving ze kiezen. Groen staat voor hoop en daadkracht. Dat betekent investeren in eerlijk klimaatbeleid, pal achter de mensenrechten staan en hulp bieden aan wie het nodig heeft. Zonder Groen is klimaat ook het eerste dat van de agenda verdwijnt, dat mogen we niet laten gebeuren', aldus Naji en Vaneeckhout.

'Groen is de beste garantie op links en progressief beleid. Dat maakt Groen uniek en maakt Groen nodig in het verruwende politieke landschap vandaag, waar iedereen opschuift naar rechts', vullen ze aan.

De Sutter besluit: 'Deze peiling is niet de verkiezingsuitslag en hoeft niet de realiteit te worden. Elke kiezer kan nog zelf een beslissing nemen. Voor een toekomst mét Groen, is jouw stem nodig. Het is nog niet te laat. Jij kiest en bepaalt de toekomst.'

Bekijk en deel de video op Instagram.