Brussel

Stijn Bex

Vlaams Parlement
1
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Als voogd van niet-begeleide minderjarige vluchtelingen heb ik enkele jongeren echt kunnen helpen. Wie in Brussel met de meest kwetsbaren werkt, ziet de grote nood aan degelijke huisvesting, meertalig onderwijs en goede zorg. Daarvoor wil ik in het Vlaams Parlement de krachtige Brusselse stem zijn.

'Wie in Brussel met de meest kwetsbaren werkt, ziet de grote nood aan degelijke huisvesting, meertalig onderwijs en goede zorg'

Want Brussel is gastvrij en Brussel is fantastisch, maar Brussel is vaak ook nog hard en onrechtvaardig. Dat kan anders. Ik wil er mee voor zorgen dat iederéén kan genieten van de kansen en vrijheid die ik samen met mijn Berlijnse vriend mag ervaren, in de stad van ons hart.

Nog eens vijf jaar stilstand kunnen we ons niet veroorloven. Maar we staan klaar voor een groene golf: 2019 kan het jaar van de ommekeer worden. Zodat onze lievelingsstad een groene hoofdstad wordt.

Kies samen met mij voor een menselijker, eerlijker en gezonder Brussel.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE