Stijn Bex

Brussels Parlementslid en Fractieleider

Elke dag zien we Brussel veranderen. Elke dag komt er meer plaats voor fietsers en voetgangers, dankzij mobiliteitsminister Elke Van den Brandt en groene schepenen als Bart Dhondt. We investeren in geweldig openbaar vervoer. Zo krijgen we propere lucht, en plaats voor terrasjes, bomen en mooie pleinen. Waar Brusselaars graag wonen.

"Ik wil een Brussel voor iedereen. Ik wil een stad met genoeg betaalbare en energiezuinige woningen. Een stad die haar ondernemers omarmt. Een stad die voor iedereen net zo gastvrij is als voor mij en mijn vriend. Waarin iedereen zich thuis voelt en eerlijke kansen krijgt."

En dat moet voor iedereen zo zijn. Stijn wil een stad met genoeg betaalbare en energiezuinige woningen. Een stad die haar ondernemers omarmt. Een stad die voor iedereen net zo gastvrij is als voor hem en zijn vriend. Waarin iedereen zich thuis voelt en eerlijke kansen krijgt.

Dat is waar hij aan wil bouwen in het Brussels parlement. Aan een Brussel waar het tof leven, wonen, werken en bewegen is. Met jouw steun kan S Brussel mee blijven veranderen.