De gevolgen van een opgewarmde planeet worden steeds duidelijker. De klimaatdoelen zijn nog veraf, en tegelijkertijd geraken steeds meer mensen achterop. Doortastende actie is dringend nodig!

Daarom moeten we investeren om versneld te vergroenen, om meer mensen te betrekken en te ondersteunen, om werk voor iedereen te laten lonen en  af te stemmen op het ritme van mensen. 

Daarom gaat Jeroen volop voor een sociale, ecologische samenleving, waar de sterkste schouders de grootste lasten dragen, waar we ervoor zorgen dat iedereen zich optimaal kan ontwikkelen en waar we welzijn verkiezen boven materiële welvaart.

'Een rechtvaardig klimaatbeleid rijmt op eerlijke fiscaliteit. Een begroting is maar gezond als de planeet dat ook is.'

Daarom wil Jeroen de stem van de klimaatgeneratie laten weerklinken in het parlement. Zijn jonge generatie is die van positieve verandering en van hoop, de generatie die constructieve samenwerking verkiest boven politieke spelletjes, die mensenrechten opnieuw centraal stelt.

Dit is het moment om ook jouw stem te laten horen. Kies samen met Jeroen voor eerlijk klimaatbeleid, goede betaalbare zorg en eerlijke kansen voor iedereen.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?