Jeremie Vaneeckhout

Ondervoorzitter

Jeremie staat voor een politiek die samen met jou en mij aan heel concrete en haalbare oplossingen werkt. Eerlijkheid, durf, creativiteit en vooral positieve energie staan voor hem centraal. Jeremie verbindt mensen van alle slag en hij doet dat vol passie als schepen in Anzegem en nationaal ondervoorzitter van Groen.

'Op mijn eigen positieve, creatieve manier wil ik samenwerken voor onze toekomst en die van de volgende generaties. Kritisch voor mezelf, mijn partij en de politiek in zijn geheel, maar steeds met eigen ideeën en oplossingen'

Een politiek die dicht bij de mensen staat, begint volgens Jeremie bij een sterk lokaal bestuur en een goed uitgebouwd verenigingsleven. Als Anzegems schepen voor ruimtelijke ordening, jeugd, sport, cultuur en bib en internationale samenwerking probeert hij dan ook zo veel mogelijk in dialoog te gaan met de man en vrouw in de straat. Binnen de partij wordt hij gezien als rots in de branding die altijd klaar staat om te luisteren. De geknipte man voor de taak van ondervoorzitter dus.

Die verbindende kracht vormt de rode draad door zijn leven. Jeremie is altijd heel actief geweest in het verenigingsleven. Hij was onder andere hoofdleider van de chiro en voorzitter van de jeugdraad. Met die achtergrond zorgt Jeremie steevast voor een goeie portie jeugdig enthousiasme.

 

 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meerOK